Epoxy gecoate tanks zijn uitermate geschikt voor de opslag van vloeistoffen zoals schoon en vuil water, regenwater en verontreinigde vloeistoffen.

De opslagcapaciteit varieert van 26 m³ tot 10.000 m³ (zie inhoudstabel) prijs en meer inhoud op aanvraag .

EPOXY GECOAT

Epoxy gecoate tanks zijn uitermate geschikt voor de opslag van vloeistoffen zoals schoon en vuil water, regenwater en verontreinigde vloeistoffen. De opslagcapaciteit varieert van 26m³ tot 10.000m³ (zie inhoudstabel) prijs en meer inhoud op aanvraag .

Elke tank is speciaal en wordt afgestemd aan de behoeften van de klant.

Accessoires: De Epoxy gecoate tanks kunnen worden voorzien van een stalen dak, een gespannen dak of een drijvende afdekking.

Mengen kan met een mixer of met spuitkoppen.

KWALITEIT

Epoxy coating is een elektrostatisch poedercoating proces en wordt aangebracht door fusie. Het eindresultaat is een moleculair gebonden laag epoxy coating,  die een niet-geleidend oppervlak vormt. Epoxy heeft een druk- en treksterkte die twee keer groter is dan die van beton. Door zijn vloeistofdichtheid kan het worden toegepast in vele bewerkingen.

Daarnaast is het superieur aan alle andere poedercoatings processen die wereldwijd  worden aangeboden in tankbouw .

CONSTRUCTIE

ISS Tanks kan het grondwerk en de betonvloer voor u verzorgen,  en plaats daarna  de prefab tank op de vloer. Daarna kan stalen dak, een gespannen dak of een drijvende afdekking worden geplaatst.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen bouwteams. Ook is het mogelijk om zelf te bouwen met een Supervisor van ISS Tanks. Vraag u gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen: De voordelen van de Epoxy gecoate tanks zijn:

  • Geschikte voor veel vloeistoffen / vaste stoffen.
  • Korte bouwtijd.
  • Makkelijk te transporteren.

Kan ook worden toegepast in een gebouw.