Emaille tanks zijn uitermate geschikt voor de opslag van vloeistoffen zoals schoon en vuil water, regenwater en verontreinigde vloeistoffen. De opslagcapaciteit varieert van 26 m³ tot 10.000 m³ prijs en meer inhoud op aanvraag.

 

EMAILLE

Elke tank is speciaal en wordt afgestemd aan de behoeften van de klant. De Emaille tanks zijn verkrijgbaar in 3 kleuren groen, donkerblauw en lichtgrijs.

Accessoires
De Emaille tanks kunnen worden voorzien van een stalen dak, een gespannen dak of een drijvende afdekking. Mengen kan met een mixer of met spuitkoppen.

 

KWALITEIT

Afhankelijk van het medium hebben we 3 soorten emaille. We hebben emaille met 1 laag 2 lagen en 3 lagen. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is zeer goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen en tegen verkleuring door UV-straling (hoge kleurvastheid).

Metaal wordt door de emaillelaag tegen corrosie beschermd.

 

CONSTRUCTIE

ISS Tanks kan het grondwerk en de betonvloer voor u verzorgen, en plaats daarna de prefab tank op de vloer. Daarna kan stalen dak, een gespannen dak of een drijvende afdekking worden geplaatst.
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen bouwteams. Ook is het mogelijk om zelf te bouwen met een Supervisor van ISS Tanks. Vraag u gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen
De voordelen van de Emaille tanks zijn:

  • Geschikte voor veel vloeistoffen / vaste stoffen
  • Korte bouwtijd
  • Makkelijk te transporteren
  • Kan ook worden toegepast in een gebouw.

Voor een offerte aan vraag of voor verdere informatie verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met ons kantoor.