ISS Tanks heeft zijn hoofdkantoor in Drachten – Nederland, wij zijn leverancier, producent en dealer van opslagtanks en afdeksystemen met klanten wereldwijd. De belangrijkste producten van ISS Tanks zijn industriële opslagtanks, opslagtanks voor de landbouw, silo’s, flexibele opslag systemen voor duurzame en tijdelijke opslag van vloeistoffen en droge materialen en biogas systemen. Al deze opslagtanks kunnen wij voorzien van diverse soorten afdeksystemen.

ISS Tanks werd opgericht door de samenvoeging van de drie bedrijven Paques BV Agri Systems, Industriële Tankbuilders BV en Agri Trading Holland BV. De drie bedrijven hebben meer dan 25 jaar ervaring in prefab tank en silobouw voor gebruik in de landbouw, (semi-) industriële projecten en afvalwater.

ISS Tanks is internationaal actief

Opslagtanks en afdeksystemen van ISS Tanks zijn zeer geschikt voor opslag-problemen waar de economie, de veiligheid, de productiviteit of milieu-overwegingen eisen om een doordachte opslag oplossing. Superieure coating technologieën stellen ons in staat opslagtanks te voorzien in een breed scala van gemeentelijke, industriële en agrarische toepassingen.Het bedrijf biedt een unieke mix van getalenteerde, en ervaren medewerkers. Onze ingenieurs gebruiken de modernste teken- en analyseprogrammatuur om een tank en afdekking te ontwerpen welke voldoen aan geldende normen en uw specificaties.De factoren waarmee in het ontwerp rekening wordt gehouden zijn: wind- en sneeuwlasten, fundatie en grondslag eisen, bodem draagvermogen, seismische voorwaarden, dichtheid van het product en de product-flow condities. Wij bieden ook een uitgebreide lijn van accessoires, met inbegrip van deuren, manluiken, ladders en leuningen, ventilatoren en mixers.

Vloeibare opslag

De kunststof bekleed vloeistoftanks zijn speciaal ontwikkeld (en zijn goedgekeurd voor) voor drinkwateropslag. Alle geëmailleerde / epoxy gecoate tanks zijn in de fabriek voorzien van een coating aan de binnen- en buitenzijde om een solide, inerte barrière van silica glas te creëren welke chemisch en mechanisch gebonden is aan het staal. De epoxy-coating opslagtanks zijn voorzien van zowel aan de binnen en buiten met een epoxy-laag. 

Droge opslag

ISS Tanks geboute, geëmailleerde en epoxy gecoate en roestvrij stalen opslagtanks tanks en afdekkingen zijn ontworpen om een breed scala aan materialen, variërend van kunststoffen en chemicaliën tot mineralen en levensmiddelen op te slaan.

Ze zijn wereldwijd geplaats in uiteenlopende toepassingen en plaatsen. De coating aan de binnenzijde is bestand tegen het medium, corrosie en slijtage. De buiten coating zal de negatieve invloed van ultraviolette straling en industriële omgevingen vertragen. De tanks zijn ontworpen om te passen op de meeste los systemen, hetzij trechter-flow of massa-flow.

Landbouwproducten

Leidende zuivelondernemingen, varkens- en andere veehouders zullen vertrouwd zijn met het voormalige PAQUES-merk, nu ISS Tanks / PAS-mestopslagsystemen. We beleveren de West-Europese markt sinds 1974, en leveren heden ten dage wereldwijd.