Naast de prefab tanks, bouwen en leveren wij folielagunes voor de opslag van slib, mest en diverse water opslagen (afvalwater; irrigatiewater; regenwater).

Daarnaast kunnen diverse type tanks worden bekleed met folieproducten zoals een liner ter bescherming van de wand en bodem.

FOLIEBASSIN

In het foliebassin kunnen vloeistoffen zoals water, chemisch verontreinigd water, rioolslib, mest en eventueel overige vloeistoffen worden opgeslagen.

De opslagcapaciteit varieert van 250 m³ tot aan bassins van 20.000 m³ en meer.

Het foliebassin is uitvoerbaar met of zonder drijvende afdekking. Indien er gemixt moet worden om de vloeistof homogeen te krijgen zijn verschillende mixsystemen als extra optie beschikbaar.

Lees meer

LINER TANK

De ISS liner tank wordt gebruikt voor het opslaan van vloeistoffen zoals schoon- en vervuild water, regenwater,slib en verontreinigde vloeistoffen.

De opslagcapaciteit varieert van 192 m³ tot aan maximaal 1.246 m³.

Alle ISS liner tanks kunnen worden uitgevoerd met een drijfkleed of met een spankap.

Voor het mixen heeft de ISS liner tank een van buitenaf bedienbare verdraaibare spuitkop.

Lees meer

GOLFPLAATSILO

Door de flexibele maatvoering is de golfplaat silo vrijwel overal te plaatsen op elke ondergrond.

De tankconstructie wordt samengesteld uit platen voorzien van een profiel en getoogd in de juiste radius. Door middel van bouten worden de platen met elkaar verbonden.

De gegalvaniseerde platen en een extra coating ter bescherming maken de silo een duurzame oplossing voor de opslag van mest, slib en water.

Lees meer

TANK LINER

Wanneer de wand en/of bodem niet (meer) bestand is tegen het medium kunnen wij een tankliner plaatsen in een nieuwe of bestaande opslagtank welke bestand is tegen het medium.

De ophanging vindt aan de bovenzijde plaats, en kan ook worden uitgevoerd wanneer de tank een dak heeft.