De meeste opslagtanks worden voorzien van een kooiladder en/of bordes of een spiltrap. Wij kunnen uw tank ook voorzien van over- en onderdruk veiligheidsventielen, mixers en kijkgaten.

Ook leveren en monteren wij isolatie om de tanks.

PREFAB BETON

Vooral voor de opslag van water, afvalwater, regenwater, rioolslib, mest en gier is de betonnen opslagtank zeer goed inzetbaar.

De opslagcapaciteit varieert en de betonnen opslagtank zijn er in een variërende wandhoogte. De prefab betonnen opslagtank kan worden uitgevoerd met een spankap of een andere soort afdekking zoals bijvoorbeeld een biogas dubbel membraan of een drijfkleed.

Voor het mixen kan ISS Tanks een silomixer plaatsen.

KWALITEIT

De betonnen opslagtank wordt geproduceerd van prefab betonelementen binnen in de fabriek, waardoor weersomstandigheden geen invloed hebben op de kwaliteit van de elementen. Door het gebruik van zelf verdichtende beton hebben alle betonelementen een constante structuur en een constante kwaliteit met een hoge chemische bestendigheid.

UITVOERING

ISS Tanks kan het grondwerk verzorgen, plaatst daarna zelf de betonvloer en voert de verdere opbouw van de betonnen opslagtank uit. Aansluitend wordt eventueel een afdekking en of mixer geplaatst.